Koppelingen (A Better Routeplanner)

Gewijzigd op Wo, 11 Okt, 2023 om 2:50 PM

Bij voertuigen waarbij een voertuigkoppeling is ingesteld, is het mogelijk om de `A Better Routeplanner` (ABRP) app te verbinden, waardoor het actuele accupercentage automatisch in ABRP wordt bijgewerkt. In dit artikel leggen wij uit hoe je dit koppelt.


  1.  Zorg dat de voertuigkoppeling in YesHugo volledig doorlopen is. Als er in het voertuigoverzicht een accupercentage staat, dan is dit gelukt.  
  2.  Ga naar https://abetterrouteplanner.com/ en maak daar een account aan of log in. In dit account moet een voertuig toegevoegd zijn, als dit nog niet is gedaan dan selecteer je nu het voertuig waar je de accugegevens van wilt koppelen en klik op `opslaan`. Dit is dus het merk en type waarmee de voertuigkoppeling in YesHugo is ingesteld. 
  3. Open nu YesHugo, ga naar Voertuigen en klik op het voertuig waar u ABRP mee wilt koppelen. Klik op `Koppel' en een pagina van ABRP opent.  
  4. Selecteer in dit venster het voertuig waarmee je de accugegevens van YesHugo wilt koppelen in ABRP. In dit geval doen we dit voor de VW ID4. Klik op 'OK'.
  5. Hierna kom je terug in YesHugo.  Bij Koppelingen zie je 'Koppeling actief', op het moment dat er gegevens zijn doorgevoerd naar ABRP wordt het bolletje groen. In de ABRP app zie je hierna het live accupercentage.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren