Voertuig toevoegen met ecobox

Gewijzigd op Tue, 20 Feb 2024 om 10:03 AM

Lees hier hoe je eenvoudig Voertuigen aan het portaal toevoegt

1. Ga naar ‘Voertuigen’ in de groene menubalk.

2. Klik op de knop 'Voertuig toevoegen'.

3. Vul de gegevens in.

• Kenteken: Vul het kenteken van het voertuig in.
  • Omschrijving: Op basis van het kenteken geeft de applicatie de suggestie om Merk + Type in te vullen bij omschrijving. Dit kan je zelf aanpassen indien gewenst.
  • Gekoppelde hardware: Kies bij 'Gekoppelde hardware' voor 'Ecobox' als je deze hebt ontvangen. Gebruik je onze directe koppeling? Kijk dan hier.
    • Kies vervolgens het IMEI-nummer van de ecobox die je in het voertuig geplaatst hebt of wilt gaan plaatsen. Het IMEI-nummer vind je achter op de ecobox.
  • Bestuurder: Wie is de hoofdbestuurder van het voertuig? Wanneer het een poolauto betreft kun je er voor kiezen dit veld leeg te laten en het vinkje 'Poolauto' aan te zetten. Zo ziet iedere bestuurder in het account dit voertuig.

Voor een volledig overzicht kun je ervoor kiezen om ook de brandstof- en onderhoudsgegevens in te vullen:
  • De brandstofgegevens zijn van belang als je ook gebruik maakt van de Brandstofanalyse oplossing.
  • De gegevens bij Onderhoud zijn optioneel. Door dit te gebruiken krijg je overzicht van wanneer een voertuig naar de garage moet voor onderhoud en kan je dit beter voorspellen. De APK- vervaldatum wordt automatisch ingevuld en wekelijks ververst vanaf 2 maanden vooraf aan de vervaldatum.

4. Klik op de knop 'Opslaan'.