Gebruiker archiveren

Gewijzigd op Sat, 05 Aug 2023 om 01:08 PM

1. Ga naar ‘Gebruikers’ in de groene menubalk.

2. Klik op de knop 'Archiveren'

Hierna is de gebruiker gearchiveerd en kan deze niet meer inloggen via app.yeshugo.com

1. Via de filters kan je de gearchiveerde gebruikers zien en weer actief maken. Dit doe je als volgt:

Via de knop 'Tabel filteren' zet je het filter uit of filter je op 'Gearchiveerd'. Zo ze je alleen de gearchiveerde gebruikers.

2. Bij een gearchiveerde gebruiker wijst de pijl van de archief knop omhoog. Door weer op deze knop te klikken haal je de gebruiker uit het archief. Er kan nu weer ingelogd worden. Historische gegevens in YesHugo zijn beschikbaar gebleven en weer toegankelijk.