Abonnement wijzigen of beëindigen

Gewijzigd op Fri, 02 Sep 2022 om 01:16 PM

Licenties toevoegen aan abonnement

Wil je voertuigen toevoegen en heb je hiervoor extra ecoboxen nodig? Dan bestel je deze in combinatie met de licentie via onze webshop. Het handigst is om dit met het account te doen, waarmee je de oorspronkelijke bestelling ook hebt geplaatst. Dat doe je via de volgende stappen:

1. Ga naar https://yeshugo.com/mijn-account/
  2. Login met de inloggegevens.
    1. Inloggegevens vergeten? Onderaan deze pagina staan instructies om dit op te lossen.
  3. Na ingelogd te zijn zoek je in de webshop het product toe die je wilt toevoegen en reken je de bestelling af. Wij versturen de ecobox en voegen deze toe aan het bestaande account.

Licenties verlagen

Een krimp van het wagenpark is uiteraard ook mogelijk. YesHugo schaalt hierin met je mee. Neem hiervoor graag contact op met onze support afdeling, zij helpen je hier verder mee en vertellen je wat het handigst is in jullie situatie.

Let op: Je kunt deze wijziging niet zelf doorvoeren via de webshop.

Abonnement beëindigen

Jammer om te horen dat je het abonnement bij YesHugo wilt beëindigen. Hiervoor kan je het beste contact opnemen met onze support afdeling. Zij kunnen de betaling stopzetten en je meer vertellen over het retourneren van de ecobox.

Wachtwoord van webshopaccount vergeten?

1.    Ga naar https://yeshugo.com/mijn-account/lost-password/

2.    Vul hier het mailadres in waarmee de bestelling is geplaatst. Mocht het mailadres niet bekend zijn, dan zie je een foutmelding.

3.    Open je mail en klik op de link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

4.    Vul je nieuwe wachtwoord in, klik op opslaan. Je kunt nu verder met de instructie.