Type rit wijzigen

Gewijzigd op Thu, 01 Sep 2022 om 04:18 PM

Lees hier hoe je ritten eenvoudig kunt wijzigen naar privé of zakelijk

Met een klik op de onderstaande knop, wissel je eenvoudig ritten van zakelijk naar privé of Woonwerk en terug.

Ritten zijn standaard gekenmerkt als ‘zakelijk’. Betreft de rit toch een privérit? Geen probleem, door op de knop onder 'Type rit' te klikken zet je de rit eenvoudig van zakelijk naar privé of woon-werk. De knop krijgt dan een andere kleur.

Zakelijke rit

Woon-werkverkeer

Privé  rit