Ritten uit het verleden worden niet weergegeven

Gewijzigd op Fri, 02 Sep 2022 om 11:45 AM

Het kan voorkomen dat je ritten uit het verleden mist. De reden hiervoor is waarschijnlijk omdat er een filter aan staat. Standaard staat er in de Rittenregistratie een datumfilter aan om alleen de ritten vanaf de 1e van de vorige kalendermaand tot aan de datum van vandaag weer te geven. Dit heeft ook invloed op de ritten die je exporteert.

Om dit op te lossen voer je volgende stappen uit:

1. Ga naar ‘Rittenregistratie’ in de groene menubalk.
  2. Selecteer de gewenste voertuigen door in de dropdown de kentekens te selecteren.
  3. Klik daarna op de filterknop
  4. Pas hier de start- en einddatum aan naar de gewenste periode.
  5. Klik op 'Sluiten', hierna worden de ritten in deze periode weergegeven en ook geëxporteerd.