Veelgestelde vragen rittenregistratie

Gewijzigd op Thu, 04 Jan 2024 om 03:45 PM

Bekijk wat anderen veel vragen

Wanneer krijg ik mijn ritten te zien?

Het kan tot 24 uur duren na het installeren van de ecobox voordat de datastromen gaan werken en de ritten zichtbaar zijn in het account. Wanneer de ritten doorkomen, kan je ze bekijken door op 'rittenregistratie' te klikken links in de groene balk. Vervolgens selecteer je het juiste voertuig.

Waarom zie ik alleen ritten tot de eerste van de vorige maand?

Dat komt omdat er standaard een filter aan staat. Lees hier hoe je dit aanpast.

Hoe switch ik tussen privé, zakelijke of woonwerk ritten?

Met een schakel in het rittenoverzicht kan je per rit aangeven of het gaat om een privé rit of niet. De ritten staan automatisch op zakelijk. Wanneer de schakel op privé staat heeft hij een groene kleur en bij een zakelijke rit grijs. Lees hier meer over schakelen tussen privé en zakelijke ritten.

Hoe voeg ik notities toe bij mij ritten?

In het rittenoverzicht kan je op de pen klikken om de rit te 'bewerken'. Op deze manier kan je een notitie toevoegen bij de geselecteerde rit. Lees hier meer over notities toevoegen.

Kan ik mijn kilometerstand bijhouden?

Ja je voegt eenvoudig je kilometerstand toe in YesHugo, vanaf dat getal rekent de rittenregistratie door. Klik hiervoor op de knop "kilometerstand invullen" bij het rittenoverzicht. Lees hier meer over kilometerstand bijhouden.

Hoe exporteer ik mijn ritten?

Wanneer je het juiste voertuig en de periode hebt geselecteerd, exporteer je de ritten met 1 klik naar een Excel bestand. Lees hier meer over ritten exporteren.

Hoe voer ik omrijkilometers in?

Omrijkilometers voer je in door de rit aan te klikken. Lees hier meer over omrijkilometers en het invoeren ervan.