Kilometerstand invullen

Gewijzigd op Wed, 10 Jan 2024 om 03:17 PM

Lees hier hoe je een kilometerstand bewerkt.

Om afwijkingen in de kilometerstand te vermijden kan je eenvoudig je afgelezen kilometerstand van het dashboard invullen. YesHugo rekent verder vanaf je ingevulde kilometerstand.

1. Ga naar ‘Rittenregistratie’ in de groene menubalk.

2. Selecteer het gewenste kenteken.

3. Klik op de knop 'Kilometerstand invullen'.

4. Vul de 'Afgelezen kilometerstand' in.

5. Pas de datum en tijd aan.

6. Klik op de knop 'Opslaan'.

Indien je de ingevoerde kilometerstand weer wilt verwijderen, klik je op de aangemaakte correctierit en vervolgens op 'Verwijderen'.

» Let op: is de laatste rit minder dan +-15 minuten geleden, dan kan het zijn dat het vertrek- en aankomstadres nog niet bekend is.

» Tip: Maak je gebruik van de voertuigkoppeling met Tesla? Dan is de invoer geautomatiseerd.

Wil je meer weten over de afwijking in de kilometerstand, lees dan verder in 'Correctieritten'.