Verlengkabels om ecobox aan te sluiten

Gewijzigd op Vr, 2 Sep, 2022 om 12:31 PM

Lees hier alles over de verschillende verlengkabels

Op het moment dat je geen OBD-poort hebt of op het moment dat hij lastig te bereiken is, dan kun je door middel van verlengkabels, de ecobox aansluiten op een USB-poort of autolader poort (sigarettenaansteker). Wij zorgen ervoor dat alle data zichtbaar is op het dashboard van YesHugo.

 

ยป Let op: in dit geval moet de ecobox in de auto vastgezet worden om een juiste werking te kunnen garanderen. De OBD-poort kan ook gebruikt worden als uitleespoort bij het reguliere onderhoud van je auto. Maar let op dat de monteur in dit geval de connector terugplaatst.

 

We bieden verlengkabels met verschillende aansluitingen:

1.      OBD2-OBD2

Met de OBD2 60cm verlengkabel heb je de mogelijkheid om je OBD-connector beter weg te bergen in jouw voertuig. Deze is eenvoudig te gebruiken door de connector (ecobox) in te pluggen aan de ene kant en met de andere kant in verbinding komt met de OBD-poort.

 

2.      OBD2-USB

Met het OBD2 naar USB 1m verlengkabel heb je de mogelijkheid om je OBD-connector aan te sluiten op een usb poort van de auto. Hierdoor is de connector voorzien van elektriciteit, dit is genoeg om te functioneren en data door te krijgen. Deze is eenvoudig te gebruiken door de connector in te pluggen aan de ene kant en met de andere kant in verbinding te komen met de USB-poort.

 

3.      OBD2-autolader 

Met het OBD2 naar autolader 1m (ook wel sigarettenaansteker poort) verlengkabel heb je de mogelijkheid om je OBD-connector aan te sluiten op de autolader. Hierdoor is de connector voorzien van elektriciteit, dit is genoeg om te functioneren en data door te geven aan jouw YesHugo dashboard. Deze is eenvoudig te gebruiken door de connector in te pluggen aan de ene kant en met de andere kant in verbinding komt met de autolader poort.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren