Koppelingen

Gewijzigd op Wed, 14 Feb 2024 om 11:49 AM

In dit artikel leggen wij uit hoe je koppelingen met externe software tools activeert.

Rompslomp

Door de koppeling met de boekhoudsoftware van Rompslomp (Professional & Master) worden ritten uit YesHugo automatisch toegevoegd aan het rittenoverzicht van Rompslomp. Vanuit Rompslomp kan je de gemaakte kilometers eenvoudig door factureren aan opdrachtgevers.

1. Open YesHugo.
  2. Ga naar Beheer (tandwieltje) en vervolgens naar Koppelingen.
  3. Klik hier op knop Koppelen, er opent nu een pagina om in te loggen in Rompslomp (als je dat nog niet bent).
  4. Als je ingelogd bent krijg je de vraag om te autoriseren. Klik op Autoriseren. Hierna kom je terug in YesHugo en is de koppeling succesvol geactiveerd. Iedere verwerkte rit wordt nu automatisch toegevoegd aan Rompslomp. Let op: Indien je meerdere voertuigen in YesHugo registreert worden alle ritten toegevoegd.

ABRP

Zie hiervoor het volgende artikel: Koppelingen (A Better Routeplanner)

Dation (rijschoolsoftware)

Zie hiervoor het volgende artikel in de kennisbank van Dation: YesHugo koppelen aan Dation

TaxSys (taxi)

Neem hiervoor contact op met onze Servicedesk via support@yeshugo.com, de chatknop rechtsonder je scherm of 085 208 5202.

Meer mogelijkheden (YesHugo API)

YesHugo beschikt over een API. Hiermee is het mogelijk koppelingen te realiseren. Neem hierover contact op voor de mogelijkheden of kijk alvast op api.yeshugo.com