Rijgedrag per rit analyseren

Gewijzigd op Sat, 05 Aug 2023 om 12:43 PM

Om het rijgedrag gedetailleerd in te zien, analyseer je dit per rit. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit doet. Wil je een meer algemeen beeld krijgen van de prestaties? Kijk dan naar het Rijgedragoverzicht

1. Ga in het menu naar 'Rijgedraganalyse'
  2. Je ziet nu de lijst met voertuigen of bestuurders. Deze is gesorteerd op verbeterpunten van de afgelopen 30 dagen. Hoe meer verbeterpunten, hoe minder het recente rijgedrag is. Deze 'score' is een gewogen gemiddelde per uur van het aantal overtredingen. Deze weging en de kleurindicatie ervan, stel je zelf in via Beheer
  3. Selecteer een voertuig of bestuurder waarvan je het rijgedrag wilt analyseren
  4. Je ziet nu de lijst met ritten. Per rit is een samenvatting gegeven het aantal overtredingen.
  5. Klik op een rit om deze verder te analyseren en te zien waar deze overtredingen hebben plaatsgevonden.
    Tip: Klik onderaan in de grafiek op de rode iconen of in de staafdiagram om de kaart in te zoomen op de desbetreffende plaats.