Tankbeurten importeren

Gewijzigd op Thu, 01 Sep 2022 om 04:19 PM

Importeer de gegevens van je tankpas en start het bijhouden van het brandstofverbruik.

1. Ga in de menubalk naar 'Brandstofanalyse'.

2. Klik op de knop 'Import'.

3. Kies het CSV-bestand met tankbeurten om te importeren.

4. Selecteer de kolommen vanuit het CSV-bestand bij de bijbehorende kolommen in YesHugo. Je ziet de kolommen onderaan verschijnen met een voorbeeld van de gegevens.

5. Controleer goed of de namen van de kolommen uit het CSV-bestand bij de juiste kolommen in YesHugo staan en klik op 'Volgende'.

6. De import start vanzelf en is afgerond als deze op 100% staat.

Let op: er kunnen mogelijk foutmeldingen ontstaan. Bijvoorbeeld als je een bepaalde import al een keer hebt gedaan.

Bedenk dan of je de import wilt voltooien of afbreken. Als je deze voltooit zal de vorige import worden overschreden.